Ervaring shiatsu behandeling bij Happy Hara

Meestal vraag ik ontvangers van een shiatsu massage wat ze van de behandeling vonden. Hun feedback is waardevol: het helpt mij betere massages te geven. Deze wil ik graag delen met jullie. Omdat ie zo (opr)echt is, dat ik er bijna van naast m’n schoenen ga lopen…

reviews happy hara

 

Thijs: “Tijdens de behandeling voelde ik me erg op mijn gemak. Het vertrouwen in goede handen te zijn maakte het mogelijk me totaal te ontspannen. De behandeling maakte mij niet alleen erg rustig, ik viel steeds meer in ontspanning. Wat me bijblijft is het gevoel dat mijn body even door iemand anders wordt gedragen, waardoor ik me realiseerde dat zo’n lijf uiteindelijk gewoon een flink aantal kilo’s is dat je dag in dag uit meedraagt. Het is fijn dit gewicht even niet te voelen dit over te geven aan iemand anders.”

“Het scheppen van vertrouwen, gecombineerd met een geoefende techniek, een zeer kalm tempo en veel rust maken deze behandeling zeker geslaagd”

“Dit was de eerste keer dat ik een shiatsu-behandeling onderging. Ik vond het vooral prettig dat alles langzaam en rustig gebeurde waarbij ook om mijn feedback werd gevraagd gedurende de behandeling, dit was erg fijn. Na de behandeling voelde ik me zeer kalm en uitgerust, en ik leek meer ruimte te hebben tussen mijn hoofd en mijn romp. Mijn klachten van een onrustige maag en een gevoel van gejaagdheid zijn duidelijk afgenomen. De combinatie van het scheppen van vertrouwen, gecombineerd met een geoefende techniek, een zeer kalm tempo en veel rust maken deze behandeling zeker geslaagd, dank!”

Hartelijk dank Thijs voor je mooie reactie!🙏

Wil jij?

Wil jij ook een keer ervaren hoe het voelt om je gewicht over te dragen aan een ander of om meer ruimte te krijgen in je lichaam? Maak dan een afspraak voor een shiatsu massage. Kijken we samen waar we uitkomen.