Over mij

Mark Vroonland Happy Hara shiatsu

Ik ben Mark Vroonland. In 2014 heb ik met shiatsu ‘mijn weg’ gevonden. In dat jaar ben ik bij Qing Bai gestart met de  opleiding tot shiatsu massage therapeut. Ik heb hiervoor veel studies gevolgd. Maar deze was het zwaarst. En heeft me ook het meest gebracht. Traditionele Chinese geneeskunde (TCM) gaat over de mens in verhouding tot de hemel en aarde. Het is een oude les in leven. In evenwicht bewaren. Dit kun je altijd en overal toepassen. Het maakt je rijker van binnen.

In de zomer van 2017 heb ik de opleiding afgerond. Naast shiatsu werk ik bij de Rijksoverheid. Deze baan vraagt veel van m’n hoofd, verstand, ratio.  Shiatsu gaat over voelen, ervaren, aanraken, over de subtiele stroom van energie in de ander en in jezelf.

Shiatsu is voor mij een gift, de weg én het doel. Het brengt me dichter bij de bron van het leven.
Ik laat je graag ervaren wat shiatsu voor jou kan betekenen.

Wil je een shiatsu massage ontvangen? Neem dan contact met me op voor een behandeling.

Opleiding

Basisvakopleiding (Qing Bai) (2017)

Beroepsopleiding Shiatsu Therapeut bij Qing Bai (2017)

Westerse medische basiskennis (2018)

Lid van Shiatsu Vereniging Nederland

Shiatsu Vereniging Nederland

Ik ben aangesloten bij de Shiatsu Vereniging Nederland. Hierdoor worden behandelingen (deels) vergoed uit de aanvullende zorgverzekering.