Muziek voor Mark Rutte

Sinds het uitbreken van de C-crises heb ik welbeschouwd 2 keer naar de persconferentie van onze premier gekeken. Ik zag zijn stapeltje cd’s in het torentje liggen. Achteloos. Alsof hij zich daar tussen alle afspraken door even terugtrekt. De deur op slot. Schouders ontspannen in zijn kalfslederen bureaustoel. Ogen gesloten. CD-tje aan. Even niets.

En zo gezien, zo gedaan. Ik kijk geen tv meer. Sterker nog. De tv is de deur uit. Inclusief de 2573 digitale zenders van Bangladesh-tv tot Sport4001. Ik kreeg toch stress van de afstandsbediening. En had het idee dat Google ook dáár mee zat te gluren. Je begrijpt, ik kan niet hebben dat ooit bekend wordt dat ik zat te bingewatchen met “Tijd voor Max”.

Muziek voor Mark Rutte
Met het vertrek van beeld is geluid op de voorgrond gekomen.
Geluid als in muziek.
Muziek als balsem voor de ziel.

En daarom speciaal voor Mark Rutte in zijn torentje, maar natuurlijk ook voor jou, een selectie van mijn playlist. Vooral veel piano. Muziek met een onderstroom. Muziek met verdriet. Maar ook met sporen van hoop. Om het dagelijks leven al drijvend te ondergaan

Hier vind je de Spotify playlist voor Mark Rutte en voor jou


Afbeelding: Casey Cooper via Pexels
Happy Hara biedt shiatsu massage voor jou. Mijn specialiteit is shiatsu voor emotionele klachten zoals slapeloosheid en stress.

Lid van Shiatsu Vereniging Nederland

Shiatsu Vereniging Nederland

Happy Hara is aangesloten bij de Shiatsu Vereniging Nederland. Hierdoor worden behandelingen (deels) vergoed uit de aanvullende zorgverzekering.
Happy Hara staat ingeschreven bij de KVK in Rotterdam onder nummer 70545200