Go see the doctor

 
Grote kans dat je nog nooit eerder van Martine Busch hebt gehoord. Toch heeft ze als mede-oprichter en directeur van het Van Praag Instituut in Utrecht een belangrijke boodschap voor shiatsu therapeuten: “Stop werk in je relatie met de huisarts van je cliënten”.

Waarom?

Omdat wij, shiatsu therapeuten, voor hun uit een andere wereld komen. Zij onvoldoende weten wat je met shiatsu kunt bereiken en daarom ook niet naar ons zullen doorverwijzen.

Martine bouwt bruggen en legt uit. Nu in een vijf minuten video. Op het European Shiatsu Congress begin september in Amsterdam, krijg je de extended versie.

Door Martine vraag ik mijn cliënten nu of het ok is dat ik na behandeling 2 hun huisarts informeer.
Of het helpt?
Geen idee.
Maar het voelt alsof ik een steen leg van die brug van Oost naar West.

Kijk naar de video en vorm je eigen mening.
Over waarom het zinvol is om complementaire zorg (lees: shiatsu) en westerse geneeskunde te verenigen in het belang van het welzijn van jouw cliënt.

 
Happy Hara biedt shiatsu massage voor jou. Mijn specialiteit is shiatsu voor emotionele klachten zoals slapeloosheid en stress.

Lid van Shiatsu Vereniging Nederland

Shiatsu Vereniging Nederland

Happy Hara is aangesloten bij de Shiatsu Vereniging Nederland. Hierdoor worden behandelingen (deels) vergoed uit de aanvullende zorgverzekering.
Happy Hara staat ingeschreven bij de KVK in Rotterdam onder nummer 70545200

Plaats een reactie