Zin in een unieke shiatsu bijscholing op een paradijselijke locatie?

Als shiatsu therapeut of student is het belangrijk dat je je vaardigheden op peil houdt. Of, beter nog, vergroot. Beroepsverengingen eisen het zelfs van je: jaarlijkse bijscholing. Met shiatsu is dat natuurlijk nooit echt een straf, maar een shiatsu bijscholing in de zon, die wil je niet missen!

De bestemming

Je verblijft aan de kust nabij Taghazout, Marokko, in Villa Surya. De villa beschikt over een mooie dojo, zwembad en sauna. Het strand is op 5 minuten lopen. Je verblijft in een 2 of 3-persoons kamer. De meeste kamers hebben uitzicht op de bergen of de oceaan. Maar ach, dit  zijn  maar woorden. Dompel jezelf even onder in de sfeer met het filmpje hieronder. Zelfs als je liever thuis blijft, krijg je zin om te gaan.

Meer over de accomodatie vind je op de website van Villa Surya.

De bijscholing

Het thema van de bijscholing is ‘De Drie Schatten (San Bao) in het innerlijk landschap’. Je wordt geleerd hoe je contact kunt maken met je innerlijk om vandaar uit een diagnose te stellen en je te richten op je cliënt. De bijscholing wordt gegeven door Joyce Vlaarkamp, directeur en docent van de Zen Shiatsu opleiding in Amsterdam. Joyce is een bekende en gewaardeerde naam in de shiatsu gemeenschap, dus je zult zeker met nieuwe inzichten terugkeren. Lees hier het interview dat ik eerder met haar had.

Het programma

Je begint iedere ochtend met do-in op het strand. Na het ontbijt begint de les tot rond een uur of 13.00. Daarna ben je vrij. En woensdag ben je hele dag vrij. “Dat wil niet zeggen dat je je dan hoeft te vervelen. Vanuit de villa kan je een surfsafari boeken, een trip naar Paradise Valley, een henna tattoo laten zetten, leren koken met een tajine of gaan suppen,” vertelt Joyce enthousiast.

Nog maar een videootje dan…

De details

  • De bijscholing is van 3 tot en met 10 november 2018 (dat is dus over minder dan twee weken!!)
  • Er kunnen maximaal 12 deelnemers kunnen mee (lees: je krijgt veel persoonlijke aandacht)
  • De reis is inclusief verblijf en (voornamelijk vegetarische) maaltijden, maar exclusief de vliegreis naar Agadir (check Transavia voor de prijzen)

De prijs

De totaalprijs is 800 euro.

Hiervoor krijg je:

  1. De bijscholing van Joyce Vlaarkamp
  2. De transfers van het vliegveld van Agadir naar de villa en weer terug
  3. Het verblijf in Villa Surya
  4. Ontbijt, lunch en avondeten
  5. Een onvergetelijke tijd (vermoed ik)

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Joyce Vlaarkamp via de Zen Shiatsu opleiding.

Heb ik aandelen in deze reis?  Nee, helaas niet 🙂 , maar ik had wel heel graag meegegaan.
Bij Happy Hara kun je terecht voor shiatsu massage. Mijn specialiteit is shiatsu voor emotionele klachten zoals slapeloosheid en stress.

Lid van Shiatsu Vereniging Nederland

Shiatsu Vereniging Nederland

Ik ben aangesloten bij de Shiatsu Vereniging Nederland. Hierdoor worden behandelingen (deels) vergoed uit de aanvullende zorgverzekering.
Happy Hara staat ingeschreven bij de KVK in Rotterdam onder nummer 70545200