Doe mee en win ‘Shiatsu in theorie in praktijk’

In 2010 verscheen de Nederlandse vertaling van het boek ‘Shiatsu in theorie in praktijk’ van Carola Beresford bij uitgeverij Altamira-Becht. Alhoewel er wel nieuwe drukken in het Engels en Duits verschenen, werd de Nederlandse markt helaas niet meer bediend. Het boek wordt vaak gebruik in opleidingen en is inmiddels een schaars goed.  Ik ben in het gelukkige bezit van ongeschonden en gesigneerd exemplaar en dat kun jij nu winnen!

Shiatsu in theorie en praktijk

In het voorjaar sprak ik Carola Beresford-Cooke. Ze is nu 70 en probeert in haar geliefde Wales met pensioen te gaan. De liefde voor onderricht van shiatsu stroomt echter nog steeds, onder andere via een uitgebreide DVD-serie.

Uniek exemplaar

Ik vertelde haar over de populariteit maar ook de schaarsheid van haar boek. En dat dit leidt tot exorbitante prijzen tot wel 250 euro op Bol.com. Tijdens een recente opruiming vond ze een exemplaar dat ze destijds van de uitgever had ontvangen. Ze signeerde het en stuurde het naar mij op. Om er mee te doen wat ik wilde. En dat doe ik door jou de kans te geven dit unieke exemplaar te winnen!

Shiatsu in theorie en praktijk gesigneerd

Wat moet je doen?

Het is heel simpel: schrijf vóór donderdag 7 december 2017 onderaan in het reactie-veld of op m’n FB-pagina in het kort waarom jij dit boek wilt hebben. Waarom is het boek belangrijk voor je? Uit de inzendingen wordt volledig subjectief de winnaar geselecteerd. En die krijgt het boek per post thuisgezonden. Doe je best  😉
Happy Hara staat ingeschreven bij de KVK in Rotterdam onder nummer 70545200
Lid van Shiatsu Vereniging Nederland

Shiatsu Vereniging Nederland

Ik ben aangesloten bij de Shiatsu Vereniging Nederland. Hierdoor worden behandelingen (deels) vergoed uit de aanvullende zorgverzekering.

2 gedachten over “Doe mee en win ‘Shiatsu in theorie in praktijk’”

 1. Beste Mark,

  In het kort zei je?

  Laat ik beginnen met; Bijna alles in mijn leven is tweetalig, mijn naam, familie, business en interesses alles is in het Nederlands en Engels. Alleen in het Engels zijn vele zaken veel beter uit te drukken dus dit alvast als eerste reden dat juist dit boek mij enorm aanspreekt.

  Ik ben altijd erg geïnteresseerd geweest in persoonlijke ontwikkeling en ongeveer 7 jaar geleden begonnen met Yoga en meditatie, hierdoor heb ik onbewust van te voren; een enorme stap vooruit gedaan met eigenlijk de meest interessante reis die je maar kunt maken in je leven; nml de reis in jezelf; op weg naar meer verdieping en bewustzijn. Voor mij betekende dat veel meer voelen en vanuit mijn hart leven, vertrouwen hebben en het loslaten van gedachten-patronen die mij beperkten. Vertrouwen en meegaan in de flow van het leven en zoveel mogelijk goed doen voor anderen. Op mijn pad kwam ineens Shiatsu en oef! Dat voelt als thuiskomen! Iemand zei ooit het gaat niet over meer weten maar vooral verbinden. En Shiatsu laat mijn alles wat ooit gedaan heb en nu doe met elkaar verbinden. Ik denk dat ik mensen in de toekomst enorm kan verrijken of helpen een stapje in de richting op hun eigen pad te maken dmv van de zienswijze die aan de basis ligt van de Shiatsu leer. (Dit is wat jij voor mij reeds gedaan hebt met jouw website Happy Hara en alle goede info en content daar) In mijn dagelijkse werk ben ik zakelijk en commercieel gezien veel bezig in en met mijn hoofd, Yoga (Ashtanga) en meditatie halen me daar weer uit en zorgen voor een fijne balans.

  Vanuit dat perspectief (Ashtanga geeft mij een veel dieper bewustzijn) wil ik graag nog zoveel meer leren over het lichaam, de energiebanen, meridianen, het voelen en bestuderen van Hara en alles wat daarbij komt kijken. Ik zou me daarin heel graag bekwamen om op termijn iets daarin te kunnen betekenen voor anderen. Dit pas nadat ik zelf de materie en praktijk volledig meester ben.

  Het boek van Carol Beresford is volgens mijn “het summum” om in huis te hebben om deze materie te leren, en geweldige handleiding voor zowel het theoretische als praktische leren van deze mooie traditionele levenswijze en kunst en de toepassing daarvan ten behoeve van mezelf en anderen.

  Ik zou het enorm waarderen het boek op deze wijze te kunnen winnen en daarmee wederom iets moois te kunnen betekenen voor anderen zodat het rimpel effect van Carola’s en daarna jouw actie in deze zich vooral vergroot en doorzet.

  Pemma Chodron zegt: Praktiseer de volgende 3 moeilijke oefeningen;
  1. Hooked, kijk waar je “hooked” op bent, analyseer je gedachten patronen en realiseer door welke gedachten je “stuck” bent.
  2.Take a fresh alternative; doe iets totaal anders, dwz the habittional approach, always makes things worse….
  3. Makes this your way of life…

  Shiatsu leren somt dit op voor mij….

  Namaste

 2. Beste DT,

  Dank voor je reactie! En gefeliciteerd, je bent in de prijzen gevallen 🙂
  Veel plezier en succes met het boek. Dat je er maar veel kennis en wijsheid uit mag halen!
  Groeten Mark

Reacties zijn gesloten.